Menu
Eddie Nketiah forlenger med Arsenal. Foto: David Cliff / AP / NTB

Arsenal forlenger med Nketiah

Eddie Nketiah har forlenget kontrakten med Arsenal. Han skal spille med draktnummer 14, slik som klubblegenden Thierry Henry gjorde i sin tid.

Av NTB | 18.06.2022 15:30:59

Sport: 23-åringen har vært en del av Arsenal siden han var 14 år, men var på utgående kontrakt. Nå har han forlenget avtalen, melder Arsenal på sitt nettsted lørdag.

Ifølge overgangsguruen Fabrizio Romano skal det være snakk om en femårskontrakt.

Nketiah slet med lite spilletid i store deler av sist sesong, men tok vare på sjansen da han fikk den mot slutten av sesongen. Arsenal-manager Mikel Arteta er godt fornøyd med at han får engelskmannen med seg videre.

– Vi er veldig glade for at han har forlenget kontrakten og at vi kan fortsette å utvikle det store talentet og personen vi har, sier Arteta.

Nketiah tar over draktnummer 14 fra Pierre-Emerick Aubameyang, som dro til Barcelona i januar. Alexandre Lacazette forlot Arsenal i sommer og dermed er det mindre konkurranse om spissplassen i Arsenal.

London-laget er riktignok på utkikk etter en ny spiss. Manchester City-spiss Gabriel Jesus har blitt nevnt av en rekke medier som en potensiell Arsenal-signering.

(©NTB)

Flere nyheter: