Menu
Planica skal etter planen arrangere VM i skiflyging om snaue to uker. Foto: Primoz Lovric / NTB scanpix

Arrangøren av VM i skiflyging avventer nye koronatiltak

Slovenske myndigheter har innført tiltak i kampen mot koronaviruset. Arrangørene av skiflygings-VM forventer ytterligere grep og ber om tålmodighet.

Av NTB | 08.03.2020 17:31:25

Sport: Skiflygings-VM skal etter planen arrangeres i Planica om snaue to uker. Tusenvis av tilskuere er ventet til mammutbakken i Slovenia.

Søndag rykket arrangørene ut med en meddelelse i sosiale medier, som også ble videreformidlet gjennom Det internasjonale skiforbundets kanaler. Der opplyses det om at slovenske myndigheter har innført tiltak som følge av at de første tilfellene av koronasmittede er bekreftet i landet.

Arrangøren skriver videre at VM-forberedelsene fortsetter som planlagt, men at det forventes ytterligere tiltak fra myndighetshold de kommende dagene.

– Vi er i konstant kontakt med Det internasjonale skiforbundet. For oss arrangører er også dette en ekstraordinær situasjon, og vi ber pent om deres tålmodighet, skriver Planica Nordic.

Mer informasjonen rundt situasjonen er ventet kommende torsdag.

Slovenia står også som arrangør for verdenscuprennene i alpint i Kranjska Gora kommende helg. Der skal Henrik Kristoffersen og Alexander Aamodt Kilde kjempe om viktige poeng i kampen for seier i verdenscupen sammenlagt.

(©NTB)

Flere nyheter: