Menu
Stabæk-trener Per Inge Jacobsen er ikke fornøyd med at Arna-Bjørnar skal spille treningskamp mot Chelsea kort tid før kampen mot Lyn. Her med Justine Kjelland under presentasjonen av Toppserien for kvinner. Foto: Terje Pedersen / NTB

Arna-Bjørnar møter Chelsea i treningskamp – Stabæk-sjef raser

To døgn før seriekampen mot Lyn reiser Arna-Bjørnar til London for å spille treningskamp mot Chelsea. Brudd på fair play, sier Stabæks lagleder Richard Jansen.

Av NTB | 10.08.2022 16:30:48

Sport: – Vi er rasende. Enkelt og greit. Dette er brudd på alt som heter fair play. Jeg forstår ikke hva de tenker på. Hvis ikke de vil spille i Toppserien, så får de heller trekke seg, sier lagleder Richard Jansen i Stabæk til NRK.

Stabæk kjemper mot Lyn om å bli det fjerde og siste laget i sluttspillet. Bæringene er på 4.-plass, og Lyn er ett poeng bak dem. Lyn skal møte Arna-Bjørnar søndag, kun snaut 50 timer etter kampen mot Chelsea.

– Det er bare å gratulere Lyn med de tre poengene, sier Stabæk-trener Per Inge Jacobsen.

– Det er ikke hver dag man får en mulighet der Chelsea spør om man vil komme å spille treningskamp mot dem, sier Erik Mjelde, sportssjef i Arna-Bjørnar.

Han garanterer at laget vil være klart til kamp mot Lyn. Mjelde er broren til Chelsea- og landslagsspiller Maren Mjelde.

Hege Jørgensen opplyser at Toppfotball Kvinner fikk beskjed om at seriespillet vil bli prioritert.

(©NTB)

Flere nyheter: