Menu
Fv: Ole Jørgen Mo (Regiondirektør i Optimera), Jarle Nilsen (Ordfører Karmøy Kommune) og Tone Skarstein (Daglig leder Monter Haugesund). FOTO: MyNewsdesk

Åpnet nye Montér Haugesund

I dag åpnet Montér sitt splitter nye byggevarehus på grensen mellom Haugesund og Karmøy. Åpningen ble markert med ”saging av planke” fra ordfører i Karmøy kommune, Jarle Nilsen.

Av Egil M Solberg | 25.01.2018 17:27:16

I romjulen flyttet Montér Haugesund fra sine gamle lokaler på Raglamyr inn i helt nye lokaler på Norheimsmarka.

Byggevarehuset har siden da fortsatt vært under bygging, men de har jobbet på spreng og er nå helt ferdige med det som er et av Montérs mest komplette byggevarehus.

– Nye Montér Haugesund har en bedre beliggenhet og er lett tilgjengelig for kundene våre fra Nordheim, Avaldsnes, Torvastad, Røyksund, Karmøy og Haugesund, sier Ole-Jørgen Mo, regionsdirektør i Optimera.

Nye Montér Haugesund er på hele 3.400 kvadratmeter, inkludert 1.600 kvadratmeter utebutikk, stor kjøkkenavdeling og temperert listverksrom.

– Med den nye utebutikken har vi tilrettelagt for en effektiv og enkel handel. Dette er noe vi tror kundene våre vil sette pris på, og noe vi ser at våre største konkurrenter ikke tilbyr, sier Ole-Jørgen.

I tillegg til ny utebutikk vil Montér Haugesund også tilby Montér Byggeservice som hjelper kundene med alt de trenger for å gjennomføre prosjektene sine.

Åpningshelgen er åpen for alle. I tillegg inviterer Montér Haugesund til en egen åpningsfest for proffkunder fredag 26. januar kl 19:30-23:00. Programmet for kvelden inkluderer blant annet konsert med Helge Toft, stands fra leverandører, konkurranser med flotte premier, samt god mat og drikke.

Dette melder MyNewsdesk.

Flere nyheter: