reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Onsdag kveld er det større vinnermuligheter enn noen gang på Bingokanalen. Her med bingomaskot Emma og bingosjef Joar Levemann. FOTO: Bingokanalen.

Åpner for flere jackpot-vinnere i bingoen

Mandag kom tillatelsen fra Lotteritilsynet på de nye spillreglene i Fjorden Bingo. Nå blir det enda enklere å vinne jackpotten. Det spilles igjen om 125.000 med hele 7 lykketall.

Av Egil M Solberg | 08.09.2020 18:33:39

Bingokanalen: I morgen kveld er det igjen høyst sannsynlig at noen vinner jackpotten på 100.000 kroner, når Joar Levemann i Fjorden Bingo setter i gang med ny trekning på Bingokanalen.

Det er fortsatt 7 lykketall, til tross for at fire spillere har vunnet over 100.000 kroner på like mange uker med samme odds.

Onsdag kveld kan det bli flere vinnere av jackpotten i løpet av kvelden.

I går kom nemlig tillatelsen fra Lotteritilsynet på de nye spillreglene, som åpner for at flere spillere skal kunne vinne Jackpotten i løpet av kvelden.

Fra nå av kan flere spillere vinne og ta del i jackpotten på 100.000 kroner i løpet av kvelden. Først på slutten av spillet vil det være avklart om jackpotten eventuelt skal deles eller ikke.

KJØP BINGOBLOKK SLIK SPILLER DU ONLINE BINGOKANALEN.NO

Hør intervjuet

– Da er det mulighet for at flere vinner og vi bevarer spenningen helt til slutt. Dette blir også mer rettferdig med så mange lykketall, sier Levemann til Radio Haugaland.

Flere ganger de siste ukene har mer enn én spiller fått bingo på lykketall den samme kvelden.

Sist uke vant et par fra Haugesund og Sveio

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/AktueltHaugalandet/videos/1986437351491055/” width=”568″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Flere nyheter: