Menu
Johan Sverdrup
Foto: Privat

Åpen dag og folkefest i Haugesund

Aibel og Equinor inviterer til åpen dag på verftet i Haugesund førstkommende lørdag. Dagen avsluttes med en stjernespekket gratiskonsert i Torg-bakken hvor blant annet Madcon spiller.

Av admin | 22.05.2018 13:44:50

Kultur og næringsliv: Det er i forbindelse med ferdigstillingen av Johan Sverdrup-boreplattformen at Aibel og Equinor inviterer til åpen dag som avsluttes med en stjernespekket gratiskonsert i Torg-bakken.

Gave til hele Haugalandet
De to gratis-arrangementene er målrettet hele familien og er en gave fra Aibel og Equinor til hele Haugalandet og andre interesserte fra nær og fjern.

– Boreplattformen har vært godt synlig i bybildet over ti måneder, og nå ønsker vi som takk for godt vertskap å gi mulighet for å komme enda litt nærmere giganten og mange av de andre spennende aktiviteter som foregår hos Aibel. Den festlige dagen avslutter vi med en konsert med norske artister med både lokal, nasjonal og internasjonal appell, forteller Trond Skre i Aibel til radio Haugaland.

Aktiviteter for store og små
Aibel åpner dørene til verftet på Risøy klokken 12, og frem til klokken 16 vil verftsområdet være spekket med ulike aktiviteter for barn og unge. Her vil det være mulighet for å se litt nærmere på en rekke av de mange prosjekter som Aibel jobber med for tiden, for eksempel boreplattformen til Johan Sverdrup, som forlater verftet uken etter arrangementet.

I tillegg kommer First Lego League på besøk med millioner av legoklosser og aktiviteter for barn i alle aldre, mens Forskerfabrikken introduserer realfagenes finurlige verden gjennom engasjerende eksperimenter. Enkel matservering og drikke vil også være tilgjengelig på arrangementet.

Konsert med lokalt og internasjonalt format
Etter aktivitetene på verftet, fortsetter arrangementet i byen i Torg-bakken, hvor det fra klokken 18 og et godt stykke ut på kvelden blir konsert. Det vil være et variert program i ulike genrer for både det yngre og litt eldre publikumet. Samtidig er det en god miks av lokale artister og talenter som Henny og Aria, samt de prisbelønte stjerneartistene Seeb og Madcon, som er kjent fra både den nasjonale og internasjonale arenaen.

– Vi håper at vi har funnet noe som tiltaler alle deler av familien. Vi kan i hvert fall garantere en fantastisk lys- og lydopplevelse som neppe har vært gjennomført tidligere i Haugesund – og alle er hjertelig velkomne, skriver Aibels prosjektdirektør Stig Jessen i en pressemelding.

Flere nyheter: