Menu
Seksten personer fikk skuddskader og andre skader i angrepet, som skjedde inne i en T-banevogn. Frank James ble først etterlyst som en «person av interesse» for etterforskerne, men fikk senere status som mistenkt. Foto: Will B Wylde / AP / NTB

Antatt gjerningsmann pågrepet i New York

Mannen som var etterlyst for angrepet på T-banen i New York tirsdag, er pågrepet, melder flere amerikanske medier.

Av NTB | 13.04.2022 20:19:46

Kriminalitet og rettsvesen: Frank James ble etterlyst etter angrepet der ti personer ble skutt og såret. Ytterligere seks personer ble skadd i angrepet, som skjedde på en T-banevogn i Brooklyn i morgenrushet tirsdag.

En mann som passer beskrivelsen av James, ble pågrepet på Manhattan, melder NBC New York. Flere detaljer om pågripelsen er ventet senere onsdag.

I forbindelse med etterforskningen har myndighetene undersøkt videoer i sosiale medier der James sier USA er et rasistisk samfunn gjennomsyret av vold. Han kom også med utfall mot New Yorks ordfører Eric Adams.

Etterforskerne tror den etterlyste 62-åringen fortsatte å reise rundt på storbyens T-banesystem i flere timer etter angrepet. Et reisekort kjøpt med ett av hans kredittkort ble brukt på en stasjon i Brooklyn lenge etter angrepet.

(©NTB)

Flere nyheter: