reklame for Sheiken Bowling
Menu
Varetektsfengslingen av drapssiktede Tom Hagen vil bli anket til Eidsivating lagmannsrett. Her møter hans forsvarer, advokat Svein Holden, pressen utenfor tinghuset etter fengslingsmøtet på Lillestrøm onsdag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Anken i Hagen-saken sendes mandag

Varetektsfengslingen av drapssiktede Tom Hagen vil bli anket til Eidsivating lagmannsrett. Anken sendes over helgen.

Av NTB | 30.04.2020 10:18:44

Kriminalitet og rettsvesen: – Anken blir ikke sendt i dag. Jeg vil bruke de nærmeste dagene til å jobbe med den. Støtteskrivet går herfra på mandag, sier Hagens forsvarer, advokat Svein Holden, til NTB torsdag.

Lagmannsretten har ingen lovpålagt frist til å behandle anken, men Holden sier at det normalt går ganske raskt å få den behandlet, som regel to til tre dager.

Onsdag ble den 70 år gamle milliardæren varetektsfengslet i fire uker i Nedre Romerike tingrett på Lillestrøm, de to første ukene i full isolasjon. Han undergis også brev- og besøksforbud og forbud mot aviser og kringkasting i hele fengslingsperioden.

Tom Hagen, som ble pågrepet nær sitt hjem på Lørenskog tirsdag, er siktet for drap eller medvirkning til drap på sin kone Anne-Elisabeth Hagen.

Holden sier torsdag at det ikke er gjort noen avtaler om nye avhør av hans klient.

Flere nyheter: