reklame for smiaa
Menu
Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Angrepet av ungdomsgjeng

En ti år gammel gutt ble påført slag og forsøkt fratatt sykkelen sin av en ungdomsgjeng ved Eivindsvatnet i Haugesund tirsdag kveld.

Av Egil M Solberg | 17.06.2020 11:45:54

Vold: En ti år gammel gutt ble utsatt for vold fra en ungdomsgjeng i 20-årene ved Eikesdalsvatnet i Haugesund i går kveld.

Gutten skal ha vært i lag med to kamerater på en sti da de ble angrepet av fem eldre gutter.

10-åringen har forklart at han ble bedt om å gi fra seg sykkelen og ble løftet opp, før en av ungdommene slo ham. Like etter skal de fem ungdommene ha løpt av gårde før de forsvant i en bil.

Dette skal ha skjedd i mellom klokken 18 og 18.30, og nå etterlyser politiet vitner til hendelsen.

– Gutten har ikke fått påvist fysiske skader, men er naturligvis preget av hendelsen, forklarer avsnittsleder for vold og sedelighet ved Haugesund politistasjon, Helge Varne.

Ber vitner ta kontakt med politiet

Politiet har nå opprettet anmeldelse på forholdet og etterforsker saken. I den forbindelse er det interessant med tips fra publikum som har befunnet seg ved Eivindsvatnet og turområdet Djupadalen for øvrig i tidsrommet klokken 17.30-19.00.

– Det er naturlig nok mange som har benyttet seg av turområde med tanke på det fine været. Det gir oss håp om at det kan ha vært vitner til hendelsen som blir beskrevet.

– Vi er derfor interessert i å komme i kontakt med de som har sett noe og andre som har opplysninger som belyse saken, sier Varne.

Flere nyheter: