Menu
Casper Ruud fikk kjørt seg mot sterke Andrej Rublev. Foto: Jean-François Badias / AP / NTB

Andrej Rublev stoppet Casper Ruud i Monte-Carlo-semifinalen

Casper Ruud spilte mye god tennis, men fikk det for tøft mot Andrej Rublev i semifinalen i Monte-Carlo Masters. Den russiske verdenssjueren vant 6-3, 7-5.

Av NTB | 17.04.2021 16:35:01

Sport: Etter en god start der Ruud hadde mye av initiativet i kampen, tok den formsterke russeren mer og mer over på rødgrusen i Monaco. Ruud hevet seg midtveis i annet sett, men Rublev ble for sterk til slutt.

Den russiske tennisstjernen var som vanlig svært hardtslående, og han var god til å tvinge Ruud til å bruke backhanden, og slik sett skapte han vansker for Norges tennisess.

De to spillerne møttes for fjerde gang, og Ruud hadde tapt de tre tidligere møtene med Rublev. Da hadde han fått merke russerens harde slag og høye tempo, men lørdag hang nordmannen bedre med i oppgjøret.

Ruud brøt Rublevs serve tidlig og tok føringen 2-1 i første sett. Men deretter vant russeren de fire neste gamene. Ruud slo tilbake og servet inn 3-5, men Rublev hadde ingen problemer med å ta neste game og trygge inn settseieren med 6-3.

I det neste settet slo Ruud kraftig tilbake etter at Rublev hadde vunnet de to første gamene og snudde til 4-2-ledelse. Men russeren hadde mer på lager og utnyttet i tillegg noen upressede feil fra nordmannen. Til slutt tok han settet 7-5.

(©NTB)

Flere nyheter: