Menu
Andreas Vindheim skifter klubb til tyske Schalke. Foto: EXPA/ Florian Schroetter / NTB

Andreas Vindheim blir Schalke-spiller

Høyrebacken Andreas Vindheim er lånt ut til Schalke fra Sparta Praha ut sesongen. 2. Bundesliga-klubben har også sikret seg opsjon på å kjøpe nordmannen.

Av NTB | 10.01.2022 16:46:57

Sport: Det opplyser den tyske storklubben på sitt nettsted. Vindheim skal kjempe om en plass på den høyre vingbacken hos laget fra Gelsenkirchen.

– Med anskaffelsen av Andreas Vindheim har vi oppnådd målet vårt om å skjerpe konkurransen på begge vingbackplassene. Andreas’ karakter vil passe rett inn i troppen, og det var viktig for oss, sier sportsdirektør Rouven Schröder i Schalke.

Schalke rykket ned fra 1. Bundesliga sist sesong, og laget håper å rykke opp på første forsøk. Blåtrøyene ligger på 4.-plass på nivå to, der det er svært jevnt bak tetlagene St. Pauli og Darmstadt.

Bergenseren Vindheim har spilt for Sparta Praha i to og en halv sesong. Han ble solgt dit etter å ha imponert i Malmö. Nå står tysk fotball for tur for den tidligere Brann-backen.

– Jeg er veldig glad for å ha kommet til Schalke. Jeg ønsker å spille så mange kamper som mulig, og å vinne dem også. Jeg skal gi alt fra første trening, sier han.

(©NTB)

Flere nyheter: