reklame for Utvik Autoservice
Menu
FOTO: Kathrine Nordnes

Andrea på tredje plass

Miss Norway-deltaker Andrea Nicole Nornes Freier ble publikumsfavoritt og kom på tredjeplass. Dermed vant hun ikke årets Miss Norway.

Av Daniel DeNiazi | 31.10.2020 23:37:31

Miss Norway: Lørdag kveld ble finalen i Miss Norway avholdt i Oslo. Med over 2000 stemmer ble hun publikumsfavoritt, men da resultatene skulle representeres med sammenlagt fra aktivitetspoeng, kom Nornes Freier på en tredjeplass, melder Skudenesnytt.

Til Radio Haugaland sier Andrea Nicole Nornes Freier at hun er skuffet, men vil takke for den lokale støtten hun har fått.

– Jeg er utrolig takknemlig for all den støtten jeg har fått. Det har vært en lærerik opplevelse for meg. Jeg er skuffet over at jeg ikke kom videre, og akkurat nå klarer jeg ikke å si noe mer om dette i kveld, sier en skuffet Nornes Freier til Radio Haugaland i kveld.

Sunniva Høiåsen Frigstad (20) fra Vennesla ble årets vinner av Miss Norway.

Miss Norway-deltaker, Andrea Nicole Nornes Freier ble publikumsfavoritt. Foto: Nelly Anne Nornes

Flere nyheter: