Menu
Anders Konradsen er klar for Bodø/Glimt etter at kontrakten hans med Rosenborg gikk ut ved nyttår. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Anders Konradsen returnerer til Bodø/Glimt

Anders Ågnes Konradsen (31) vender hjem til Bodø/Glimt etter 12 år i andre klubber. Bodøværingen har signert på en kontrakt ut året.

Av NTB | 27.02.2022 22:03:52

Sport: Konradsen, som gjenforenes med bror Morten Ågnes Konradsen, ble presentert av Glimt på sitt nettsted søndag kveld.

Han kommer ikke til å kunne spille for Glimt i de kommende europacupkampene, der laget i gult håper på at eventyret i conferenceligaen skal fortsette etter å ha slått ut Celtic denne uken.

– Det føles veldig bra. Det er litt rart og veldig godt. Jeg gleder meg veldig til å komme ordentlig i gang med jobben. Jeg har fått en liten prøvesmak den siste uka, sier storebror Konradsen.

Han har trent med laget på Aspmyra den siste uken. 31-åringen har ikke spilt for Glimt siden han ble toppscorer da Glimt rykket opp igjen til toppdivisjonen i Norge i 2010.

Etter det har Konradsen spilt i Strømsgodset, Rennes og senest Rosenborg, der han har vunnet flere titler. Kontrakten med RBK gikk ut ved nyttår.

(©NTB)