reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Det blir tomme tribuner på Real Madrids hjemmebane Santiago Bernabéu og alle andre idrettsanlegg i Spania i tiden som kommer. Foto: Paul White, AP / NTB scanpix

Alle idrettsarrangementer i Spania for tomme tribuner i lang tid fremover

Borgermesteren i Madrid sier at fotballkamper og andre idrettsarrangementer i Spania vil finne sted uten publikum i hvert fall fram til slutten av sommeren.

Av NTB | 18.04.2020 16:47:30

Medisin og helse: José Luis Martínez-Almeida, som har vært borgermester i Madrid siden 2019, uttalte lørdag til radiostasjonen Onda Cero at det vil bli tomme tribuner på alle fotballkamper og sportslige tilstelninger iallfall fram til slutten av sommeren.

Ifølge borgermesteren er det usannsynlig at koronapandemien vil være under kontroll innen den tid.

– Det vil ikke bli noen arrangementer med større folkemengder i Spania verken på våren eller sommeren, og kanskje ikke på høsten heller, sier Martínez-Almeida.

Borgermesteren la imidlertid til at fotballkamper uten publikum vil kunne gjennomføres, så lenge alle helsemessige sikkerhetstiltak blir overholdt.

Martínez-Almeida omtalte det samtidig som en «feil» at nesten 3000 Atlético Madrid-fans reiste til Anfield for å se åttedelsfinalen i mesterligaen 11. mars.

Spania er et av landene som er hardest rammet av koronaviruset, med over 190.000 bekreftede smittetilfeller.

(©NTB)

Flere nyheter: