reklame for Sheiken Bowling
Menu
Alisson har en muskelskade i hoften, og Liverpool må greie seg uten stjernekeeperen i returkampen mot Atlético Madrid neste uke. Foto: Manu Fernandez, AP / NTB scanpix

Alisson mister returkampen mot Atlético Madrid

Liverpool-keeper Alisson mister både helgens seriekamp mot Bournemouth og neste ukes returkamp mot Atlético Madrid i mesterligaen. Grunnen er en muskelskade.

Av NTB | 06.03.2020 15:16:35

Sport: Det sa manager Jürgen Klopp på sin pressekonferanse fredag.

Alisson var ikke i troppen da Liverpool ble slått ut av FA-cupen mot Chelsea tirsdag, der Adrian gjorde en tabbe ved 1-0-målet.

– Han hadde en liten hendelse før kampen, men vi trodde ikke det var noe. Planen var at han skulle sitte på benken i den kampen, men så tenkte vi «hvorfor ta noen sjanse?» og utelot ham fra troppen. Dagen etter sendte vi ham til MR-undersøkelse, og de fant noe, så nå er han ute, sa Klopp.

– Vi får se hvor lenge det blir. Neste uke, helt sikkert, men så får vi se.

Klopp sa at brasilianeren har en muskelskade.

– Det er en liten muskel i hofteregionen. For vanlige folk ville det ikke spilt så stor rolle, men for en profesjonell keeper er det hemmende.

Klopp sa at lagkaptein Jordan Henderson ikke rekker kampen mot Bournemouth lørdag, men at han kan rekke kampen mot Atlético Madrid. Han pådro seg en hamstringskade i bortekampen i Madrid.

– Jordan har en sjanse for å spille mot Atlético, men ikke lørdag.

(©NTB)

Flere nyheter: