fbpx
Menu

Alexandra (27) får oppmerksomhet i Polen

Alexandra (27) Woll blir omtalt i flere polske medier etter at Radio Haugaland omtalte taxi-skandalen i Gdansk.

Av Daniel DeNiazi | 31.10.2019 19:17:02

TAXI-SKANDALEN: Flere journalister i Polen har latt seg interessere i saken om haugesunderen Alexandra Woll, etter at hun ble svindlet av en taxi-sjåfør for nærmere 2000 kroner.

Overfor avisen Troj Miasto bekrefter en politibetjent at saken er under etterforskning.

– Politiet vil nå gjennomføre en etterforskning i denne saken for å få en bekreftelse på det som har skjedd er en forbrytelse, sier Karina Kamińska , talsperson for byens hovedkvarter i Gdańsk til avisen. 

Saken har fått omtale i flere polske medier, deriblant i storavisen Fakt.pl.   

Les også: Alexandra Woll (27) ble svindlet av taxisjåfør  

27-åringen forteller til Radio Haugaland at det er bra at saken har fått omtale i Polen, og sier at hun i etterkant har blitt kontaktet av flere personer etter hendelsen: 

– Det er flott at medier i Polen tar tak i denne saken. Jeg har vært i kontakt med mange andre som har kommet i samme situasjon. Jeg har blitt kontaktet av TV-stasjon og flere andre som er interessert, sier Woll. 

Hendelsen skal ha skjedd i Gdansk da Woll skulle ta en drosje tilbake til hotellet for å møte noen kolleger. Da hun ble bedt om å betale 85 zl, som tilsvarer 200 kroner, ble hun frarøvet 850 zl, altså rundt 2000 kroner. 

– Jeg ble veldig redd, og jeg så at sjåføren ble enda mer sint for hvert spørsmål jeg spurte. Jeg ga bankkortet mitt til sjåføren, og sa jeg godtok å betale 200 kroner for turen, fortalte Woll tidligere da Radio Haugaland snakket med henne. 

Flere nyheter: