Menu
Alexander Zverev måtte gi seg med skade underveis i semifinalen av Roland-Garros. Foto: Michel Euler / AP / NTB

Alexander Zverev skadet seg stygt i Roland-Garros-semien – Rafael Nadal til finale på walkover

OL-mester Alexander Zverev måtte gi seg med skade underveis i det andre settet i semifinalen i Roland-Garros mot Rafael Nadal.

Av NTB | 03.06.2022 18:31:01

Sport: Tyskeren så ut til å tråkke over stygt, og han ble liggende og vri seg i smerte og stønnet høyt før han måtte bli fraktet ut av banen i rullestol. Etter en liten pause ble det klart at han ikke kunne komme tilbake på banen og kjempe om finaleplass.

Med det er Nadal klar for sin 14. finale i Roland-Garros. Nadal har aldri tapt en finale han har spilt på grusen i Paris og jakter mot sin 22. Grand Slam-tittel. Han er mestvinnende på herresiden foran Roger Federer og Novak Djokovic, der begge har 20 hver.

Nadal har tidligere i turneringen uttalt at årets Roland-Garros fort kan bli hans siste. 36-åringen har den seneste tiden slitt med flere skader og ser ut til å nærme seg karriereslutt.

I finalen venter enten Casper Ruud eller kroatiske Marin Cilic, som møtes senere fredag.

Zverev på sin side har aldri vunnet en Grand Slam, hvor han var nærmest i finaletapet for Dominic Thiem i US Open i 2020. Det er den eneste finalen han har spilt på ATPs ypperste nivå.

(©NTB)

Flere nyheter: