Menu
Det ble 2-2 etter en sluttspurt fra Haitam Aleesamis lagkamerater i Amiens i fredagskampen mot Marseille. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Aleesamis Amiens sikret uavgjort mot Marseille, PSG-kamp utsatt

Amiens sikret 2-2 mot Marseille med sene mål i fredagskampen som åpnet den 28.-runden av fransk Ligue 1. Den går uten PSG-Strasbourg grunnet virusfrykt.

Av NTB | 06.03.2020 23:16:58

Sport: Det var lite den norske landslagsbacken kunne gjøre for å hindre Dimitri Payet og Marseille de første 82 minuttene av kampen. Men mål fra Morgan Sansone og Payet ble utlignet av Sehrou Guirassy og en overtidsscoring av Saman Ghoddos.

Kampen mellom Strasbourg og Paris St. Germain lørdag blir det ikke noe av. Den har blitt utsatt av frykt for spredning av koronaviruset melder Ligue 1 på sine hjemmesider.

Fredagskampen gikk som planlagt og det første målet var en nydelig enkeltprestasjon av Sansone som dro med seg ballen før han klinte den i mål rett før pause, men etter hvilen ville ikke Payet være noe dårligere.

Den tidligere West Ham-profilen gikk langs sekstenmeteren forbi blant andre Aleesami, før han sendte ballen i mål mellom Aurélien Chedjou og Aleesami, men kampen var ikke over.

Amiens reduserte først på straffespark, før Ghoddos ble helten for Amiens da han spilte et langt veggspill med Arturo Calabresi før han satte inn utligningen.

(©NTB)

Flere nyheter: