Menu
Kristoffer Ajer og Brentford vant over Watford etter scoring fem minutter på overtid lørdag. Nok en gang var Christian Eriksen avgjørende. Foto: Bradley Collyer/ AP / NTB

Ajer med assist i Brentford-seier

Brentford-stopper Kristoffer Ajer var nest sist på ballen da gjestene tok føringen mot Watford i ligaen lørdag. Eriksen-assist på overtid ga 2-1-seier.

Av NTB | 16.04.2022 18:49:32

Sport: Den norske høyrebacken fant danske Christian Nørgaard etter et kvarters spill. Det var også det eneste som skilte lagene til pause. Ti minutter etter hvilen reduserte Emmanuel Dennis for hjemmelaget. Målet ble sjekket av VAR, men ble stående.

Det så lenge ut til å gå mot poengdeling på Vicarage Road, men så dukket formspiller Christian Eriksen opp. Dansken fant midtstopper Pontus Jansson på et frispark fem minutter på overtid.

Ajer spilte hele kampen for Brentford. Joshua King startet på benken for Watford og ble byttet inn seks minutter før full tid.

Brentford er i kanonform om dagen og har vunnet fem av de siste seks i ligaen. Sist laget tapte, mot Leicester i slutten av mars, var Eriksen ikke med i troppen. Ajer og co. ligger nå på 11.-plass, med 39 poeng. De møter Tottenham hjemme neste kamp.

Watford ligger nest nederst på tabellen med 23 poeng og har seks poeng opp fra nedrykk. De har en tøff bortekamp i vente mot Manchester City i neste runde.

(©NTB)

Flere nyheter: