reklame for Sheiken Bowling
Menu
Ajax-trener Erik ten Hag (bildet) må inntil videre greie seg uten sin danske assistent Christian Poulsen, som er satt i karantene på grunn av frykt for virussmitte. Foto: Peter Dejong, AP / NTB scanpix

Ajax-assistent Christian Poulsen i viruskarantene

Den danske fotballprofilen Christian Poulsen, som nå er assisterende trener i Ajax, er satt i viruskarantene fram til 13. mars og kan ikke utføre jobben sin.

Av NTB | 06.03.2020 09:46:32

Sport: Det melder flere nederlandske medier, blant dem De Telegraaf. To andre Ajax-ansatte er også i karantene, men ikke hovedtrener Erik ten Hag eller noen av spillerne.

Det har sammenheng med at tidligere landslagskompis Thomas Kahlenberg har testet positivt på koronaviruset. Kahlenberg kom hjem fra Amsterdam med smitte etter å ha vært i Poulsens 40-årsdag.

De to andre Ajax-ansatte som er satt i karantene var på den samme fødselsdagsfesten.

Etter at han kom hjem til Danmark var Kahlenberg til stede på superligakampen mellom Brøndby og Lyngby, og 13 Brøndby-ansatte er som følge av det satt i karantene, blant dem en spiller. Tre Lyngby-spillere er også i karantene etter å ha hilst på Kahlenberg.

Ajax er i løpet av en uke slått ut av europaligaen og cupen, og laget har mistet seks poengs ledelse i nederlandsk æresdivisjon. Lørdag venter kamp mot Heerenveen.

(©NTB)

Flere nyheter: