Menu
Sergio Agüero er smittet av koronaviruset. Foto: Jon Super / AP / NTB

Agüero smittet av koronaviruset

Manchester City-stjernen Sergio Agüero har avgitt positiv test på koronaviruset. Han opplyser at han har «enkelte symptomer».

Av NTB | 21.01.2021 15:08:16

Sport: Premier League-måltyven Agüero har vært i karantene den siste tiden som følge av at han hadde hatt nærkontakt med en smittet person.

I et innlegg på Twitter torsdag bekrefter argentineren at han nå selv har avgitt en positiv test.

«Etter en nærkontakt har jeg vært i selvisolasjon, og den siste testen jeg tok var positiv for covid-19. Jeg hadde noen symptomer, og jeg følger legenes anbefalinger for å bli bedre. Takk, alle sammen», skriver Agüero.

Manchester City har vært rammet av en rekke smittetilfeller denne sesongen. For en tid tilbake måtte klubbens ligamøte med Everton utsettes som følge av smitteutbruddet. Da var seks spillere rammet.

Siden har ytterligere smittetilfeller vært påvist i klubben. Aguero er det siste i rekken.

Det har den siste tiden vært et kraftig hopp i antall smittetilfeller i Premier League. En rekke kamper har blitt utsatt. Det har fått ligaledelsen til å be klubbene stramme inn etterlevelsen av retningslinjene.

Manchester City slo Aston Villa 2–0 onsdag. Mannskapet til Pep Guardiola har bare byrival United foran seg på tabellen. Med seier i hengekampen mot Everton overtar samtidig City ligaledelsen.

(©NTB)

Flere nyheter: