Menu
Kristoffer Ajer i aksjon mot FCK. Han forsvinner til sommeren, skal vi tro hans agent Tore Pedersen. Foto: AP Photo / Scott Heppell / NTB scanpix.

Agent Pedersen om Ajer-salg: – Han forsvinner i sommer

Agent Tore Pedersen går langt i å si at Kristoffer Ajer selges i sommer. Det er klubber fra store ligaer som er interesserte i nordmannens tjenester.

Av NTB | 12.03.2020 06:01:45

Sport: For selv om Ajer har kontrakt med Celtic fram til sommeren 2022, blir Ajer høyst sannsynlig å se i en annen klubb i sommer.

– Han forlenger ikke med Celtic og forsvinner i sommer, sier agenten bestemt, og utdyper:

– Det er flere klubber som er interesserte, uten at jeg kan gå mer innpå navn. Det er mange som har fulgt han over en lengre periode, forteller agenten til NTB.

Ajer skrev under for Celtic 1. juli 2016. Han var på lån i skotske Kilmarnock fra slutten av januar til slutten av mai 2017, men utenom det har han vært en fast brikke i den skotske storklubben.

– Det er også klubber som gjerne vil ha han, men som ikke har råd. Det er generelt stor interesse for Kristoffer, sier Pedersen.

– Mitt fulle fokus er Celtic. Jeg elsker klubben, sier Ajer til NTB.

Nå ser det ut til at denne sesongen blir hans siste i grønt og hvitt. AC Milan skal ha vært interessert i Ajers tjenester i august i fjor, men den overgangen ble det ikke noe av.

Midtstopperen har 14 landskamper for Norge.

(©NTB)

Flere nyheter: