reklame for Sheiken Bowling
Menu
Zlatan Ibrahimovic (t.v.) i aksjon for Milan nylig. Foto: Spada / LaPresse / AP / NTB

Aftonbladet: Zlatan-forfall til kamper mot Norge

Zlatan Ibrahimovic (40) står over Sveriges landslagssamling i juni, erfarer Aftonbladet. Veteranspissen blir ikke å se i dobbeltoppgjør mot Norge.

Av NTB | 17.05.2022 18:45:56

Sport: Sverige har fire kamper i nasjonsligaen på kort tid neste måned, og to av dem er mot Norge (hjemme 5/6 og borte 12/6). Ibrahimovic blir ikke involvert i noen av dem.

Milan-spissen har gjort seg uaktuell, melder Aftonbladet. Ifølge avisen kan han ha spilt sin siste landskamp. Forfallet er koblet til Ibrahimovics skadeproblemer den siste tiden.

40-åringen har ikke spilt en hel kamp siden januar. De siste ukene er det blitt innhopp på maks en halv omgang, og nylig skrev Sky Sport Italia at han ikke kan trene ordentlig.

Zlatans fotballframtid er uklar, og i italienske medier blir det rapportert at han ganske snart vil ta en avgjørelse om veien videre. Mange spekulerer på at svensken er inne i sine siste dager av karrieren.

Den kan søndag krones med nok et seriemesterskap. Milan er garantert å vinne Serie A for første gang på elleve år med ett poeng borte mot Sassuolo i siste runde.

Sveriges landslagssjef Janne Andersson tar onsdag ut troppen til junikampene. I tillegg til dobbeltmøtet med Norge skal de blågule spille mot Slovenia (2/6) og Serbia (9/6).

(©NTB)

Flere nyheter: