Menu
Johannes Høsflot Klæbos lårskade fortsetter å gjøre livet surt for ham under sesongoppkjøringen. Foto: Terje Pedersen / NTB

Adressa: Klæbo må stå over store deler av landslagssamlingen

Johannes Høsflot Klæbo har ennå ikke blitt friskmeldt fra skaden han pådro seg i sommer og kan ikke delta for fullt på langrennslandslagets treninger til uka.

Av NTB | 12.08.2022 17:20:48

Sport: – Han reiser til Steinkjer tirsdag og blir med på den andre treningsøkta vår da. I tillegg tar han del av den første økta onsdag, før han reiser hjem til Trondheim igjen, sier sprinttrener Arild Monsen til Adresseavisen.

Søndag skal sprintlandslaget samles i Steinkjer, men Klæbo må stå over deler av samlingen på grunn av skadeproblemene på baksiden av låret.

19. juli ble det kjent at 25-åringen måtte utsette en «helvetesuke» med trening etter å ha fått en kjenning i høyre rumpeball. Hamstringskaden har preget ham siden.

Langrennsprofilen uttalte til VG mandag at han er frustrert.

– Det er ikke noe artig. Jeg har lyst til å gå på rulleski og springe i myra. Jeg trives godt med å trene på våren og høsten, men nå er det er fremdeles begrenset hva jeg kan gjøre. Det er kjedelig, sa Klæbo.

Han skal etter planen delta i Toppidrettsveka i slutten av august og senere på et fire uker langt høydeopphold i USA, men har åpnet for å endre på planene.

(©NTB)