Menu
Ada Hegerberg kommer ikke på banen for Lyon denne sesongen. Foto: Berit Roald / NTB

Ada Hegerberg spiller ikke denne sesongen

Ada Hegerberg kommer ikke tilbake på banen for Lyon denne sesongen, men sikter mot neste sesong. Det melder klubben på sitt nettsted.

Av NTB | 13.04.2021 17:50:11

Sport: Hegerberg har ikke spilt siden hun pådro seg en korsbåndskade i januar i fjor. På ettersommeren gjennomgikk hun en ny operasjon for å fikse en gammel skade, men rehabiliteringen har tatt lenger tid enn forventet.

Nå har hun ifølge klubben gitt opp å gjøre comeback denne sesongen. I stedet prøver hun å bli klar til sesongforberedelsene til 2021-22-sesongen. Lyon skriver at hun driver gjenopptrening omgitt av sin familie, og med bistand fra medisinsk personale.

Nyheten slippes nederst i en melding om koronasituasjonen i klubben. Lyon har vært rammet av et stort smitteutbrudd som har ført til utsettelse av flere kamper, blant dem returkampen mot Paris Saint-Germain i mesterligaens kvartfinale. Den skal spilles kommende helg.

Det har kommet få nyheter om Hegerberg fra Lyon under hennes skadeperiode, men før juli i fjor meldte klubben at kontrakten hennes er forlenget til 2024.

25-åringen er mestscorende spiller i kvinnenes mesterliga gjennom tidene med 53 mål. Hun har bidratt til Lyon-seier i mesterligaen fem sesonger på rad, men gikk glipp av hele cupspillet forrige sesong.

Denne sesongen får hun verken bidratt i klubbens jakt på en ny mesterligatittel eller i serie eller cup.

Hegerberg har siden 2017 sagt nei til landslagsspill for Norge.

(©NTB)

Flere nyheter: