Menu
Magnus Abelvik Rød i aksjon for Norge under OL. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Abelvik Rød bekrefter at han forlater Flensburg i 2023

Håndballstjernen Magnus Abelvik Rød bekrefter at han er ferdig i Flensburg-Handewitt når kontrakten hans med den tyske storklubben går ut i 2023.

Av NTB | 29.10.2021 11:23:57

Sport: Det bekrefter han til både TV 2 og NTB.

– Det stemmer at jeg er ferdig i Flensburg i 2023. Jeg har takket nei til en kontraktforlengelse som de ga til meg nå i høst, sier Abelvik Rød til NTB.

Han vil ikke kommentere noe rundt spekulasjonene om Kolstad blir neste stoppested.

Håndballstjernen fra Bækkelaget har vært i den tyske storklubben siden 2017. 24-åringen har vunnet seriegull to ganger og supercupen en gang.

– Det ligger egentlig ikke noe dramatikk i det. Det er flere faktorer som spiller inn, men primært så har jeg lyst til å prøve noe nytt. Jeg har vært i klubben i snart fem år nå og skal spille her i seks år totalt, sier han til TV 2.

Nyheten kommer samtidig som Kolstad inviterer til pressekonferanse i Kolstad Arena søndag klokken 15.00. Da er det ventet at de skal presentere flere verdensstjerner, selv om ingenting er bekreftet.

Sander Sagosens manager Kevin Skabo sa til NTB tidligere fredag at han ikke hadde noen kommentar om Sagosen er en av spillerne som kommer til å bli presentert.

(©NTB)

Flere nyheter: