Menu
Abba har vært i studio og spilt inn to nye sanger. FOTO: Arkiv/pressebilde

Abba kommer med ny musikk

Den legendariske svenske popgruppen Abba kommer med ny musikk i desember. To nye sanger er spilt inn.

Av Egil M Solberg | 27.04.2018 22:18:02

Kultur: Det er 35 år siden medlemmene i den svenske supergruppen Abba sist var sammen og spilt inn ny musikk.

Siden bandet ble oppløst på begynnelsen av 80-tallet har fans over hele verden ventet på at de fire medlemmene i Abba skulle gjenforenes.

Ifølge en pressemelding fredag har Abba igjen vært i studio og spilt inn ny musikk. Dette blir deres første utgivelse av ny musikk siden 1981.

– Vi fire kjente at det etter 35 år kunne være morsomt å jobbe sammen igjen i studio. Det sier de fire medlemmene Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad og Benny Andersson i pressemeldingen.

Abba i kjent stil

– Det er veldig kult, lytterne kommer til å kjenne igjen soundet. Det høres ut som Abba, men det er i en moderne innpakking. Initiativet kommer fra alle medlemmene. Det forteller bandets manager Görel Hanser.

Ifølge pressemeldingen har bandet spilt inn to nye låter i studio. En av dem, «I still have faith in you», vil bli fremført av en digital versjon av Abba som etter planen skal sendes på NBC og BBC i desember.

ABBA er blant de mest innflytelsesrike og suksessfulle gruppene gjennom tidene. Med over 386 millioner solgte album og singler verden over, gjør at de er blant de fem mestselgende artistene gjennom tidene.

Twitter

Flere nyheter: