fbpx
Menu
FOTO: TV Haugaland

Aase Simonsen går fra politikken til lokal-TV

Tidligere ordfører i Karmøy kommune, Aase Simonsen (57), tiltrer nå som Markedsansvarlig i TV Haugaland.

Av Egil M Solberg | 11.11.2019 09:39:17

Næringsliv: Selv om Aase Simonsen fortsatt er aktiv i politikken både på Karmøy og i Rogaland, har hun den siste tiden trappet ned på antall politiske verv. Det gjør at hun gradvis har fått kapasitet til andre oppgaver. Nå tiltrer hun som Markedsansvarlig i TV Haugaland.

Dette opplyser TV Haugaland i en pressemelding i dag.

Simonsen skal fortsatt drive med politikk, både i Karmøy kommune og i fylket, men har nå frigjort tid som gjør at hun også kan arbeide utenom politikken. Med bakgrunn i salg og markedsarbeid, var hun derfor svært positiv da hun ble spurt om å påta seg markedsarbeid for TV Haugaland.

– Jeg vet at TV Haugaland betyr veldig mye for veldig mange på Haugalandet, og at de også jobber med flere prosjekter som jeg synes virker utrolig spennende både for kanalen og regionen. Nå gleder jeg meg virkelig til å bli bedre kjent med arbeidet til kanalen og dens samarbeidspartnere, forteller Aase Simonsen.

– Aase har lang erfaring både fra markedsarbeid og politikk, og kjenner næringslivet både på Haugalandet og i Rogaland. Hun er også en positiv og målrettet person, som vi tror kundene våre vil ha stor glede av å samarbeide med. Vi er derfor glade for å kunne ønske henne velkommen hos oss, og gleder oss til å videreutvikle våre markedsmuligheter på Haugalandet, kommenterer daglig leder Heine F. Birkeland.

Aase Simonsen tiltrer som Markedsansvarlig for TV Haugaland fra og med 11. november 2019.

Fakta

Aase Simonsen (født 1. juli 1962) er en norsk lokalpolitiker for Høyre som var ordfører i Karmøy kommune fra 2011 til 2015.

Hun hadde fra før sittet en periode i kommunestyre og formannskap samt i fylkestinget hvor hun fortsatt sitter.

Aase Simonsen ble fra 2016 markedssjef i Norwegian Maritim Service (NMS). Nå går hun over i jobben som markedsansvarlig i TV Haugaland.

Flere nyheter: