reklame for Utvik Autoservice
Menu
Aalesund-spillerne skal trene felles enkelte dager framover. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Aalesund letter på permitteringene – spillerne tilbake på trening til uken

Fotballklubben Aalesund reduserer A-lagsspillernes og -trenernes permitteringsgrad til 70 prosent fra og med mandag 20. april.

Av NTB | 17.04.2020 14:18:02

Sport: Dermed kan spillerne returnere til klubbens treningsfelt. 26. mars permitterte Aalesund spillere, trenere, støtteapparat og øvrige ansatte helt eller delvis som følge av koronakrisen.

«A-lagsspillerne har i snart fem og ei halv uke bedrevet frivillig egentrening. Vi har likevel, gjennom tett og god dialog med spillerutvalget, valgt å lette noe på permitteringene slik at de kan få mer kvalitet og oppfølging av trenerteamet på noen treningsøkter i uken», skriver klubben i en pressemelding.

Klubbdirektør Geir S. Vik opplyser til NTB at permitteringsgraden fra mandag endres slik at spillerne er 70 prosent permittert. Trenerne får også en endring og er 50 prosent permittert.

– Jeg vil berømme spillerne og trenerteamet som har håndtert en utfordrende situasjon på en fremragende måte, sier Vik i pressemeldingen.

Aalesund rykket sist sesong opp til Eliteserien. Det er uvisst når fotballen i Norge kan startes opp igjen. Inntil videre er alle publikumsarrangementer forbudt fram til 15. juni.

(©NTB)

Flere nyheter: