Menu
«Hvordan skal det gå?» sier Bob Hund i meldingen om at de tar avskjed med scenen. Her er Thomas Öberg (t.h.) og Conny Nimmersjö da kultbandet feiret 25 år. Foto: Gitte Johannessen / NTB

Bob Hund hevder de tar avskjed med konsertscenen

Bob Hund forlater scenen. 30. august neste år gjør kultbandet sin siste konsert noensinne

Av NTB | 27.09.2024 11:01:23

Kultur og underholdning: – Nå setter vi det siste vi har på ett kort, sier vokalist Thomas Öberg til den svenske avisen Dagens Nyheter om konserten, angivelig nummer 777 i rekken.

– Vi forlater scenen med den viktigste konserten i bandets historie. Etter fire årtier er festen over, heter det videre fra kultbandet.

Den angivelige avskjedskonserten i Stockholm skal foregå bare noen steinkast unna øvingslokalet der Bob Hund tok sine første skritt sammen, og loves å bli «monumental».

– Dette er absolutt siste sjanse for alle som har gått rundt og fundert på om de kanskje vil se en bob hund-konsert, en riktig rockekonsert, og siste sjansen for alle som allerede har sett oss spille 115 ganger, hevder bandets Jonas Jonasson.

Fansen er splittet i synet på om dette er trist alvor – eller om kultbandet bedriver lureri, å dømme etter kommentarfeltet til Bob Hunds Facebook-bekjentgjøring av konserten. Om hvordan det skal gå etter konserten i august neste år skriver bandet:

– Alle unntatt oss vet hvordan det skal gå, hjelp!

Tidligere har Bob Hund gjort et stunt der de solgte alle instrumentene sine, for å se hva som skjedde med et rockeband det gikk dårlig med. Da reiste de på turné med offentlig transport og lånte instrumenter i hver by.

– Det var ubehagelig – og deilig. Hadde ingen brydd seg, ville det vært over og ut, sa Öberg til NTB i 2016 og kalte det en stresstest.

(©NTB)

Flere nyheter: