Menu
Finansminister Jan Tore Sanner (H) varsler at regjeringen vil komme med en ny krisepakke til næringslivet 29. januar. Her er han under finansdebatten på Stortinget i desember. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB

29. januar legger regjeringen fram en ny koronakrisepakke

Koronatiltakene på nyåret har ikke gjort situasjonen enklere for næringslivet, og 29. januar kommer regjeringen med den ny krisepakke.

Av NTB | 13.01.2021 17:38:11

Medisin og helse: – Vi legger fram en ny pakke 29. januar. Vi jobber fortsatt med tiltakene, og vi forbereder oss på det som kan bli en krevende vinter, sier finansminister Jan Tore Sanner (H) til E24.

Overfor avisa trekker han fram at regjeringen blant annet ser på tiltak for å sikre videre drift av flyplassene, en mulig forlengelse av ordningen med utsatt innbetaling av skatter og avgifter og om eksisterende kompetansetiltak fungerer slik de skal.

– Min oppgave som finansminister er å tenke lenger enn april-mai. Jeg er også opptatt av hvordan vi skal komme godt ut av krisen, sier Sanner og trekker fram tiltak rettet mot ungdom og langtidsledige, og kompetansehevende tiltak.

(©NTB)

Flere nyheter: