reklame for Sheiken Bowling
Menu
Fifa-president Gianni Infantino (t.v.) på scenen i forbindelse med VM-trekningen tidligere i måneden. Foto: Hassan Ammar / AP / NTB

23,5 millioner ba om billetter til Qatar-VM

Det var høy interesse for årets VM-kamper i fotball i Fifas siste søkeperiode. Qatar-mesterskapet mottok godt over 23 millioner forespørsler.

Av NTB | 29.04.2022 17:45:59

Sport: Det internasjonale fotballforbundet (Fifa) melder at billettpågangen var større enn i det første vinduet (19. februar til 29. mars). Opptellingen for perioden som ble avsluttet torsdag, viste at det kom inn 23,5 millioner søknader.

Størst trykk var det for VM-finalen 18. desember. I gruppespillet hadde kampene Argentina – Mexico, Argentina – Saudi-Arabia, England – USA og Polen – Argentina mest interesse.

Nå blir det en spennende ventetid for alle som har søkt. Fifa gjør omkring to millioner VM-billetter tilgjengelig for allmennheten, mens 1,2 millioner billetter er satt av til sponsorer og andre som hjelper til med å få mesterskapet gjennomført.

Fotball-VM for menn starter 21. november. Det skal spiles i alt 64 kamper på åtte arenaer i Qatar. Danmark blir Nordens innslag blant 32 deltakernasjoner.

(©NTB)

Flere nyheter: