Menu
Generalsekretær Svein Morten Buer i Det Norske Travselskap måtte torsdag melde om omfattende permitteringer i travsporten. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

22 permitteringer i DNT og Norsk Trav

22 ansatte i Det Norske Travselskap (DNT) og Norsk Trav (NT) permitteres. – Det er en dramatisk situasjon, sier DNT-generalsekretær Svein Morten Buer.

Av NTB | 19.03.2020 21:01:41

Sport: På grunn av koronavirusepidemien er alle travsportarrangementer i Norge stanset inntil videre. Det får store konsekvenser for hestesporten i landet.

– I den store sammenhengen handler dette om vår helse og våre liv. DNT og NT følger myndighetenes retningslinjer og vil bidra så godt vi kan. Samtidig får dette dramatiske konsekvenser for travsporten og dens næring, sier Buer i en pressemelding. Han er bekymret for likviditetssituasjonen i travsporten.

– Når våre aktiviteter stopper, reduseres også våre inntekter. Derfor tar vi nå drastiske grep og permitterer store deler av vår stab. Våre servicefunksjoner overfor hestefolket vil med det bli kraftig redusert. Det er beklagelig, men nødvendig.

Permitteringene har virkning fra fredag. Da sitter DNT igjen med 5,2 årsverk og NT med 1,6. Det får direkte konsekvenser for organisasjonenes daglige drift.

(©NTB)

Flere nyheter: