Menu
Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

21-åring vant 20 mill i Eurojackpot

En 21 år gammel kvinne fra Vestlandet vant fredag kveld 20.330.775 kroner i andrepremie i Eurojackpot.

Av Egil M Solberg | 20.10.2019 10:28:19

Pengespill: Kvinnen som vant over 20 millioner kroner fredag kveld, trodde ikke sine egne øyne da hun sjekket resultatet i appen.

– Har jeg blitt hacket, spurte jenta, som kunne opplyse til Norsk Tipping at det var mange følelser som kokte i kroppen.

Den 21 år gamle kvinnen er fra Møre og Romsdal var allerede satt ut da Norsk Tipping fikk kontakt med henne.

Hun hadde nemlig rukket å sjekke resultatet i appen og ringt kundeservice for å få bekreftet at hun har vunnet nøyaktig 20.330.775 kroner i andrepremie i Eurojackpot.

– Jeg trodde først det sto at jeg hadde vunnet 2 000 kroner, men etterhvert forsto jeg at summen var betydelig høyere, sier den sjokkerte vinneren.

Var ikke hacket

Kvinnen var hjemme i sofaen og så på en serie da hun sjekket resultatet. Hele familien var også til stede, og kvinnen forteller at det ble høy puls hos alle da de så hva som sto i appen.

– Moren min trodde appen var hacket. Hun sa at jeg ikke måtte bli lei meg dersom resultatet ikke stemte, så vi ble raskt enige om at vi måtte ringe kundeservice omgående.

Ler og gråter

Og med fem rette hovedtall, ett stjernetall og dobbel bekreftelse fra Norsk Tipping kan den unge kvinnen trygt kalle seg mangemillionær.

– Dette er helt utrolig. Vi ler, gråter og svetter om hverandre. Det føles ut som vi har løpt maraton, sier den glade vinneren.

Kvinnen påpeker at hun tror det blir dårlig med nattesøvn resten av helga, men at det er helt greit med tanke på omstendighetene. Hun får derimot tid til å tenke på hva hun ønsker å bruke premien på.

– Jeg skal spare store deler av premien, men kanskje jeg skal kjøpe meg en ny PC, sier hun undrende.

Kvinnen ler og sier at hun må la det hele synke inn, men kommer så på at hun faktisk skal ta seg råd til å kjøpe en ny bil.

Familien til kvinnen forteller over høyttaler at dette er stort for dem alle og at de er veldig glade på hennes vegne.

Kupongen kjøpte hun via Norsk Tippings app.

Flere nyheter: