reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Rayan Aït-Nouri (i midten) scoret i Wolverhampton-debuten. Foto: Michael Regan / AP / NTB

19-åringens debutantscoring hjalp Wolves à poeng med ligalederen

Wolverhampton ønsker også denne sesongen å utfordre toppsjiktet i Premier League. Fredagens 2-0-seier over Crystal Palace sendte laget opp på tredjeplass.

Av NTB | 30.10.2020 23:08:17

Sport: Rayan Aït-Nouri og Daniel Podence scoret målene før pause på Molineux. Det var fullt fortjent at Wolves tok alle poengene. Vertene hadde en rekke sjanser og farlige situasjoner ellers i kampen.

Etter sju kamper har Wolverhampton 13 poeng og er nummer tre på tabellen. Det er like mange poeng som ligaleder Everton og toer Liverpool har hanket inn, men Merseyside-klubbene kan igjen få en luke gjennom helgen.

I sin debut scoret Aït-Nouri 1-0 på halvspretten drøyt halvveis ut i første omgang. 19-åringen kom på et stormende løp og plasserte ballen hardt ned i det lengste hjørnet.

Crystal Palace var underlegen i sjansestatistikken, men gjestene fra London trodde de fikk straffe like før pause. Patrick van Aanholt ble felt i boksen, men etter videodømming ble straffeavgjørelsen omgjort. Etter en sjekk mente VAR at det var en offside i forkant.

Wolverhampton har vunnet tre av sine fire siste kamper. Den siste endte uavgjort i forrige runde etter et sent baklengsmål i 1-1-møtet med Newcastle. Klubben var forrige sesong lenge med i kampen om mesterligaplassene, men endte til slutt på 7.-plass.

Crystal Palace er nummer ni med like mange poeng på Premier League-tabellen.

Ni minutter senere doblet Daniel Podence ledelsen. Fra fem meter bredsidet han inn mellom beina på Palace-keeper Vicente Guaita. Scoringen kom etter vakkert spill mellom Pedro Neto og Podence.

På tampen ble Palace-kaptein Luka Milivojevic utvist med direkte rødt kort. Serberen taklet Moutinho med en strak fot og synlige knotter. Dommeren tok avgjørelsen etter å ha sett episoden i reprise.

(©NTB)

Flere nyheter: