Menu
Politiets krimteknikere på stedet der en 18-åring ble knivstukket ved Stovner senter tirsdag. Foto: Javad Parsa / NTB

18-åring siktet for drapsforsøk på Stovner – tidligere dømt for vold

18-åringen som er siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen på Stovner i Oslo, er tidligere domfelt for vold. Mannen nekter straffskyld og fremstilles for varetekt onsdag.

Av NTB | 31.08.2022 12:10:41

Kriminalitet og rettsvesen: 18-åringen ble dømt til 50 dagers betinget fengsel med en prøvetid på to år for kroppsskade, skriver TV 2. Han ble i juni dømt for grov vold etter å ha banket opp to personer utenfor Veitvet senter i Oslo.

Han vil bli fremstilt for varetektsfengsling klokken 13 onsdag. Den siktede nekter straffskyld, opplyser hans forsvarer Espen Henrik Johansen til VG.

Det var ved 12-tiden tirsdag at politiet rykket ut til et slagsmål på Stovner. En tenåring ble knivstukket. Han fikk, ifølge politiet, svært alvorlige skader i overkroppen og tilstanden hans var en stund kritisk. Han er nå utenfor livsfare, og politiet håper å få avhørt ham onsdag.

– Tilstanden til den fornærmede er opplyst å være stabil og vi vil forsøke å avhøre ham så snart han er i stand til det, opplyser i Oslo politidistrikt.

Politiets hypotese er at en eksisterende konflikt ligger bak hendelsen, som skjedde i et boligområde i nærheten av Stovner senter i Oslo

(©NTB)

Flere nyheter: