Menu
Politiet har pågrepet en 17-åring etter at to menn ble stukket med en spiss gjenstand på Stovner i Oslo onsdag. Foto: Ørn Borgen / NTB

17-åring pågrepet etter knivstikking på Stovner i Oslo

En 17-åring er pågrepet etter at to unge menn ble stukket med en spiss gjenstand på Stovner i Oslo onsdag kveld.

Av NTB | 17.03.2022 14:55:03

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet ønsker å foreta avhør av den pågrepne så snart det lar seg gjøre, opplyser Oslo-politiet. De utelukker ikke flere pågripelser.

Saken etterforskes som drapsforsøk og er høyt prioritert. Det er foretatt åstedsundersøkelser, rundspørring i området og flere vitneavhør. Det er planlagt flere avhør utover kvelden.

– De skadde er to menn i alderen 18 til 20 år, fortalte operasjonsleder Sven Christian Lie i Oslo politidistrikt til NTB rett etter midnatt natt til torsdag.

– Vi har kontroll på en gjenstand som trolig er brukt til handlingen, og vi har også kontroll på vitner, sa operasjonslederen.

Onsdag kveld hadde de ingen informasjon om foranledningen til hendelsen. De oppfordrer personer som har opplysninger om saken, om å ta kontakt.

Roger Hjertø, krimvaktleder i Oslo politidistrikt, opplyste til Dagbladet at politiet har noe kjennskap til de to fornærmede fra før.

Politiet fikk melding om ugjerningen fra AMK klokken 19.52, og de to skadde ble funnet på utsiden av en boligblokk.

En av de skadde er innlagt på sykehus med alvorlige skader, men er nå utenfor livsfare. Den andre ble lettere skadd i hendelsen og fikk behandling på legevakten.

Politiet har indikasjoner på at dette ikke var en tilfeldig hendelse, opplyses det.

Flere nyheter: