Menu
17-årige Daniel Jebbison jubler etter å ha scoret Sheffield Uniteds vinnermål i bortekampen mot Everton. Foto: Alex Pantling, Pool via AP / NTB

17-årige Jebbison ga Sheffield United prestisjeseier

17-årige Daniel Jebbison scoret da tabelljumbo Sheffield United fikk en stor opptur med 1-0-seier over Everton i sin tredje siste kamp i Premier League.

Av NTB | 16.05.2021 22:40:27

Sport: Yorkshire-laget er for lengst dømt til nedrykk, men spillerne fikk med seg en god opplevelse fra Goodison Park. Jebbison er den yngste spiller som har scoret i sin første Premier League-kamp fra start.

Scoringen kom allerede i det 7. minutt. Jack Robinson tok seg forbi en motspiller og skjøt fra spiss vinkel. Ved lengste stolpe skled Jebbison inn og beinet ballen i tomt mål.

Forrige gang unggutten spilte fra start var for Chorley på nivå seks i engelsk fotball rundt juletider i fjor.

– Jeg synes vi var fremragende fra start til slutt, og det gjør en stor forskjell når man scorer først. Vi skapte ikke så mye, men sjansene våre var store, og vi var solide i forsvar. Det er vår beste defensive prestasjon i min tid her, sa United-manager Paul Heckingbottom til BBC.

– Gutta har kjempet hele sesongen, og de fortjente dette.

Sander Berge var ikke i Sheffield Uniteds kamptropp. Joshua King var ikke med for Everton. Grunnen til det var en liten skade han pådro seg på trening lørdag.

– Vi var veldig dårlige i dag, og eneste mulige utfall var tap. Jeg må ta ansvar for det, men jeg håper spillerne gjør det også, sa Everton.manager Carlo Ancelotti etter klubbens niende hjemmetap.

(©NTB)

Flere nyheter: