Menu
Cruiseskipet Viking Sky i problemer under stormen ved Hustadvika i Møre og Romsdal. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

16 personer sendt til legevakt eller sykehus etter cruiseulykken

16 personer er sendt til legevakt eller sykehus som følge av cruiseulykken på Hustadvika i Møre og Romsdal. For minst tre av dem var tilstanden alvorlig.

Av NTB | 24.03.2019 03:50:31

Fritid: Det er politiet i Møre og Romsdal som har lagt ut de siste tallene, men disse er ikke blitt oppdatert siden klokka 1.35 natt til søndag. Da var det registrert at til sammen 16 personer var fraktet direkte videre til sykehus eller legevakt fra mottakssenteret er blitt opprettet for evakuerte fra cruiseskipet Viking Sky.

Politiet sier ingenting om alder, kjønn eller tilstand på de 16 personene og vil ikke komme med nye opplysninger før søndag morgen.

Helse Møre og Romsdal opplyste tidligere på natta at fem personer er innlagt på Molde sykehus, og fem er innlagt på sykehuset i Kristiansund, i alt seks kvinner og fire menn, hvorav to menn i 70-årene og én kvinne i 90-årene var alvorlig skadd.

På førstnevnte sykehus er en kvinne i 50-årene, en kvinne i 60-årene og en kvinne i 70-årene innlagt med lettere skader. Også en mann i 70-årene er innlagt, han har moderate skader. Her ble en av de alvorlig skadde mennene i 70-årene innlagt, men han ble fraktet videre til Haukeland universitetssjukehus i Bergen.

På Kristiansund sykehus er en kvinne i 70-årene innlagt med lettere skader, og en mann i 70-årene er innlagt med alvorlige bruddskader. I tillegg er en mann i 50-årene lettere bruddskader og en kvinne i 90-årene er innlagt med alvorlige bruddskader. Kjønn, alder og status på den tiende innlagte pasienten er ikke kjent.

(©NTB)

Flere nyheter: