reklame for Sheiken Bowling
Menu
En gutt ble torsdag kveld knivstukket i ansiktet med en stor knivlignende gjenstand ved Bogerud T-bane i Oslo. Foto: Jil Yngland / NTB

16-åring til sykehus etter knivstikking i Oslo

En 16 år gammel gutt ble kjørt til sykehus etter å ha blitt hogd i ansiktet med en knivlignende gjenstand ved Bogerud T-bane i Oslo. Én person er pågrepet.

Av NTB | 24.09.2020 21:08:03

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet fikk klokka 18.25 melding om slagsmål med flere personer ved Bogerud T-banestasjon i Oslo.

Åtte personer var involvert i slagsmålet, der den 16 år gamle gutten ble alvorlig skadd.

– Den skadde er kjørt til sykehus for å få behandling, og vi håper på å få snakke mer med fornærmede når vedkommende er ute av legevakta, opplyser operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Vidar Pedersen til NTB.

Politiet arbeider også med å gjennomgå videoer fra åstedet, samt å gjennomføre vitneavhør.

Innsatsleder Svend Bjelland sier til NRK at alle de involverte er unge personer.

– Vi har egentlig en ganske god oversikt over hvem vi mener er interessante, og hva som har skjedd, sier Bjelland.

Ulike vitner har gitt forskjellige forklaringer til politiet om angrepet og fortalt at gutten ble hogd i ansiktet med en stor kniv, machete eller øks.

Pedersen understreker at dette trolig dreier seg om et oppgjør.

– Ingenting tyder på at dette er tilfeldig, legger han til.

Torsdag kveld er politiet i gang med å gjøre omfattende søk etter resten av de involverte, blant annet i marka ved Bøler.

– Flere løp fra stedet da politiet kom, og én person ble liggende igjen. Vedkommende som lå igjen har et stort, dypt kutt i ansiktet, sier operasjonsleder Pedersen.

(©NTB)

Flere nyheter: