Menu
Politi

Voldsnatt på Haugalandet

Flere personer er i natt pågrepet etter slagsmål på Haugalandet. Det har også vært jakt på en innbruddstyv som fikk med seg flere tusen kroner fra en leilighet på Frakkagjerd.

Av Egil M Solberg | 06.12.2015 11:48:28

Jaktet tyv på Frakkagjerd
Det ble stjålet flere tusen kroner fra en leilighet på Fjellhaug i Førresfjorden mellom klokken 11 og 15 lørdag. Politiet jaktet lørdag kveld på gjerningsmannen. Han ble sist sett ved Shell i Aksdal. Han er ca 180 cm høy, har mørkt hår og var iført en mørkeblå jakke.

Kraftig forslått på fest
En mann ble kraftig forslått under et slagsmål i Tysvær lørdag kveld. Han ble innlagt på sykehuset i Haugesund. Gjerningsmannen ble pågrepet og innsatt i varetekt i påvente av avhør. Sak er opprettet.

Arrestert etter slagsmål på Karmøy
En mann ble innsatt i varetekt etter slagsmål og trusler under en fest på Karmøy lørdag kveld. Han anmeldes for kroppskrenkelse og avhøres i løpet av dagen.

Mange ordensforstyrrelser
Politiet måtte natt til søndag bortvise flere personer fra sentrum av Haugesund. Utvisninger blir benyttet som reaksjon for å hindre flere ordensforstyrrelse, opplyser operasjonsleder hos politiet.

Mye høy musikk i natt
Det var mange som valgte å holde privatfest under uværet Sunne denne helgen. I den forbindelse fikk politiet inn flere meldinger om høy musikk både i Haugesund og omegn. Politiet hadde i natt ikke kapasitet til å rykke ut på alle sakene.

Slagsmål på Sand
Tre menn er anmeldt for ordensforstyrrelse etter et slagsmål på et utested i Sand lørdag kveld. En mann som ble slått da han forsøkte å gripe inn i et slagsmål, er innlagt på sykehuset til observasjon. Ingen ble pågrepet i saken.

Slagsmål i Nedstrand
En mann ble pågrepet etter et slagsmål på en privat adresse i Nedstrand natt til søndag. Han ble innsettes i arresten i Haugesund. Omstendighetene er uklare og politiet vil etterforske saken med avhør søndag.

Gikk med mørke klær i veien
En mørkkledd mann i dress gikk langs vegen mellom Bjelland og Haukås i Sveio natt til søndag. Han var vanskelig og se. Flere bilister skal ha vært nære ved å kjøre på den angivelig berusede mannen som til tider skal ha gått midt i veien.

Slagsmål i Leirvik
En mann ble innbrakt til arresten i Haugesund etter at han havnet i slagsmål med en annen mann i Leirvik sentrum i natt. Mannen var utagerende og beruset. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelse.