Menu
Politi

Voldsnatt i politidistriktet

Flere personer er skadet og fraktet til sykehus etter voldsepisoder i politidistriktet i natt. I politiloggen kan du også lese om andre ordensforstyrrelser.

Av Egil M Solberg | 12.09.2015 11:34:44

Anmeldt for vold
En mann ble anmeldt for legemsfornærmelse på Karmøy i natt. Han skal ha slått til en annen person med flat hånd. Fornærmede hadde imidlertid ingen synlige skader. Forholdet ble erkjent på stedet.

Offentlig urinering
Politiet tok en mann med buksene nede i natt – bokstavelig talt. Mannen er anmeldt for urinering på offentlig sted i Haugesund. Han har ikke erkjente straffeskyld. Dermed kan saken ende opp i retten.

Funnet sovende i sentrum
En overstadig beruset person ble funnet sovende i Haugesund sentrum i natt. Han var ikke i stand til å ta vare på seg selv og ble innsatt i drukkenskapsarrest.

Slagsmål i Haugesund
En mann er mistenkt og anmeldt for ordensforstyrrelse etter et slagsmål i Haugesund sentrum i natt. Mannen ble innsatt i drukkenskapsarrest og politiet har opprettet sak.

Tatt med hasj
En ruset person på Indre kai i Haugesund, erkjenner bruk av hasj i natt. Politiet har opprettet sak og mannen må nå møte til avhør hos politiet. I natt ble mannen bortvist fra Haugesund sentrum.

Slått ned i Haugesund
Politiet i Haugesund etterforsker nå en voldssak etter at en mann ble slått ned i Haugesund sentrum i natt. Mannen måtte fraktes av ambulanse til sykehus etter volden. Mannen ble påført flere slag i ansiktet og hadde blant annet et kutt over øyet. Det skal ha vært flere gjerningsmenn.

Slagsmål på Karmøy
En mann ble sendt til legevakten med et kutt etter et slagsmål på Karmøy i natt. Gjerningsmannen er påtruffet av politiet, og vedkommende har erkjenner forholdet. Sak er opprettes av politiet.

Skremte naboene
En ruset mann i 40-årene ble innbrakt til drukkenskapsarresten etter at han skremte opp naboer på en adresse nord i Haugesund. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse.