Menu

Voldsnatt i Haugesunds-regionen

Flere grove voldsepisoder er registrert på Haugalandet natt til søndag. Blind vold og beruselse har ført til at politiet har hatt en travel natt til søndag i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Av admin | 07.12.2008 13:00:19

Kl 2259 Slagsmål, Haraldsgata i Haugesund
Vakter ved en restaurant i Haraldsgata ba om bistand i forbindelse med at de holdt på en kranglete gjest. En 25 år gammel mann med midlertidig bopel i Haugesund innsatt i arrest.  Anmeldes for ordensforstyrrelse.

Kl 0115 Ordensforstyrrelse, Leirvik, Stord
En 19 år gammel mann med midlertidig bopel på Stord, ble innsatt i arrest og anmeldt for ordensforstyrrelse etter at han begynnte å slåss utenfor en restaurant i Leirvik sentrum.

Kl 0230 Legemskrenkelse, Skulegata i Sauda.
En 18 år gammel mann fra Sauda kontaktet Politiet etter at han var blitt slått kraftig i ansiktet av en ukjent person. Gjerningsmannen hadde løpt fra stedet.  Ut fra vitneopplysninger er en mann i 20 årene fra Sauda mistenkt i saken.  Vedk. ble forsøkt kontaktet av Politiet i natt uten resultat.  Saken følges opp videre.

Kl 0307 Legemskrenkelse, Leirvik sentrum
Patrulje på Stord meldte at de var blitt kontaktet av en mann som var blitt slått kraftig i ansiktet.  Gjerninsmannen hadde stukket fra stedet, men hans identitet er kjent.  Fornærmede blødde kraftig fra hodet og ble tatt hånd om av helsepersonell.  Saken følges opp videre.

Kl 0307 Slagsmål, Haraldsgata i Haugesund
To menn i 20 årene, begge bosatt i Haugesund, ble innbrakt og satt i arrest etter at de begynnte å slåss ved en restaurant i haraldsgata.  Begge anmeldes for ordensforstyrrelse.

Kl 0320 Legemskrenkelse, Taxihytta, Leirvik sentrum
Melding til Politiet om at en mann nettopp var blitt skallet ned i taxikøen.  Politiet til stedet, og pågrep en mann i 50 årene for å ha skallet ned en noe yngre mann. Pågrepne satt i arrest og anmeldes for forholdet.  Fornærmede ble ikke påført alvorlige skader.

Av Egil M Solberg | 07.12.2008 kl.12:5