Menu

Voldsnatt i Haugesunds-regionen

I Haugesund ble det meldt om fire tilfeller av blind vold i sentrum og i Kopervik måtte politiet rykke ut da det ble meldt om et masseslagsmål i gågata. Flere personer har i natt måtte få legetilsyn.

Av admin | 27.12.2008 13:37:05

Masseslagsmål i Kopervik

Politiet måtte rykke ut til gågata i Kopervik ved 01-tiden natt til 3.juledag. En mengde personer hadde da innlemmet seg i slagsmål med hverandre. Politiet har sikret seg navn på en del av de som var involvert.

Blind vold i Haugesund 1

En beruset 35-åring skal ha slått ned en person inne på et utested i Haugesund ved 01-tiden natt til 3.juledag. Gjerningsmannen ble innsatt i politiets arrest og han er anmeldt for ordensforstyrrelse.

Blind Vold i Haugesund 2

En person ble slått ned utenfor Edda kino i Haugesund ved 02-tiden natt til 3.juledag. Fornærmede ble kjørt til sykehuset av ambulanse for kontroll. Gjerningsmannen hadde forlatt stedet da politiet kom.

Blind Vold i Haugesund 3

Een person ble slått i ansiktet utenfor et utested i sentrum ved 02.20-tiden natt til 3.juledag. Fornærmede vil anmelde saken. Identiteten på gjerningsmannen er kjent.

Blind Vold i Haugesund 4

En mannsperson ble slått i ansiktet utenfor et utested i sentrum ved 02.25-tiden natt til 3.juledag. Fornærmede ble kjørt til sykehuset av politiet. Fornærmede har fått brudd i nesen. Politiet har sikret seg navn på aktuell gjerningsmann.

Av Egil M Solberg | 27.12.2008 kl.13:3