Menu
politi vest

Voldsnatt i Haugesund

Det har vært flere voldshendelser i Haugesund natt til søndag. Det har ellers vært en typisk natt til søndag med flere ordensforstyrrelser.

Av Egil M Solberg | 27.08.2017 06:46:06

16-åring ville kjøre fra politiet
En tenåring på lett MC ville ikke stanse for politiet på Bømlo ved midnatt. Han ble senere påtruffet hjemme og blir anmeldt for kjøring uten førerkort, samt for ikke å stanse for kontroll.

Kjørt hjem med tvang
En beruset mann i 20-årene er anmeldt for ikke å etterkomme pålegg gitt av politiet i Leirvik ved 00.40-tiden i natt. Forut å ha vært lite medgjørlig overfor en politipatrulje, ble han kjørt hjem med tvang for å unngå flere ordensforstyrrelser.

Voldelig mot mann og dame
En mann i 40-årene utøvde vold mot to personer, en mann og en kvinne, på en privat adresse i Haugesund ved 00.50-tiden. De to fornærmede er sendt til legevakt for behandling. De skal ikke være alvorlig skadet og det er uklart om det senere vil komme en anmeldelse på forholdet.

Fyllekjøring med moped
En mann i 20-årene ble pågrepet for fyllekjøring med moped i Etne ved 02.35-tiden i natt. Mannen ble observert kjørende ved Bjørkenes av publikummer som kom over siktede på veien. Mannen blir anmeldt for promillekjøring.

Grov vold i Haugesund
En mann i 20-årene er innsatt arrest etter at han utøvet vold mot to personer i sentrum av Haugesund ved 03.45-tiden i natt. En av de fornærmede fikk et rift i hodet. Siktede anmeldes for kroppskrenkelse. Etter legebehandling ble de kjørt hjem. Begge var forslått. Den pågrepne er innsatt i arrest, og vil bli avhørt på dagtid.

Bortvist etter slagsmål
To menn i 20-årene sloss utenfor et utested i Haugesund ved 03.50-tiden i natt. De ble begge bortvist og blir anmeldt for ordensforstyrrelse. Forelegg sendes i posten til de to herrene.