Menu

Volden fortsetter med uforminsket styrke

Massiv mediedekning og engasjerte politikere ser foreløpig ikke ut til å ha noe effekt på bråkmakere som ferdes i sentrumsgatene i helgene. Både kvinner og menn har denne helgen vært aktive i voldsutøvelse i Haugesund sentrum.

Av admin | 05.02.2007 10:29:45

Natt til fredag ble to menn på 19 og 21 år satt i arresten etter at de stelte i stand bråk. Under pågripelsen ble den ene politimannen drapstruet. Mannen ropte at han skulle drepe både politimannen og familien hans. En mann havnet litt senere på sykehus etter å ha vært i klammeri med en 16- og en 19-åring. Mannen ble ikke alvorlig skadd og kan sammen med de to som slo ham ned vente seg et oppgjør med politiet.

Natt til søndag ble en kvinne og en mann i 24-årsalderen satt i arresten. Paret hadde vært involvert i flere episoder, der kvinnen blant annet hadde sparket en annen kvinne i ansiktet. Like før politiet pågrep dem, var det en mann som måtte ned for telling etter at den 24 år gamle kvinnen sparket en mann i ansiktet i forsøk på å befri sin kjæreste som hadde havnet underst i et basketak.

Natt til i dag ble nok en 24 år gammel kvinne pågrepet for å ha stelt i stand bråk på en pub i Haugesund. I følge politiet var hun full, kranglete og uønsket på puben. Den siste meldingen om bråk politiet mottok denne helgen var om bråk ved en pub i Haugesund like før klokken 02 i natt. En mann hadde kastet et ølglass gjennom et vindu etter klammeri med noen andre gjester. Da politiet kom var glasskasteren stukket fra stedet. Lørdag kveld gikk det også rykter om at et stort gjengslagsmål skulle finne sted på indre kai, men dette skal ha gått over i likeste laget denne gang.

Av Magnus Berning | 05.02.2007 kl.10:2