Menu
politi

Vold og fyll i natt

Politiet har i natt satt to menn i arresten etter voldssaker i Haugesund. Ingen skal ha blitt alvorlig skadet i slagsmålene. En full dame som laga bråk på Karmøy endte også i arresten.

Av admin | 27.03.2015 06:26:48

En dame ble i natt innsatt i drukkenskapsarrest etter at hun laget bråk i beruset tilstand på Karmøy. Hun anmeldes for ordensforstyrrelse.

En mann er i natt pågrepet i Haugesund mistenkt for vold mot en annen person. Han er også anmeld for forulemping av offentlig tjenestemann. Mannen avhøres i løpet av dagen.

En annen mann ble innbrakt fra Haugesund etter et slagsmål i natt. Han ble innsatt i drukkenskapsarrest. Også han var lite medgjørelig overfor politiet. Denne mannen ble anmeldt for både forulemping, ordensforstyrrelse og legemsfornærmelse.

Politiet i Haugesund måtte rykke ut til en bolig etter at det i natt kom inn melding om et pågående innbrudd. Ifølge innringer var en mann i ferd med å bryte seg inn. Dette viste seg å være en kjenning av politiet, men det ble ikke funnet at han drev med noe straffbart. Det var ingenting som tydet på at han forsøkte å bryte seg inn.