Menu
politi vest

Vill natt for politiet

Mann skutt i rumpa, røykutvikling i boligkompleks, hærverk da fest kom ut av kontroll, russejenter i slagsmål, og generelt mange ordensforstyrrelser. Det har vært en vill natt for politiet.

Av Egil M Solberg | 16.04.2016 07:25:57

Biltyveri på Kopervik
En 1995-modell hvit Volvo 850 ble stjålet fra Havnegata i Kopervik fredag kveld. Bilen har registreringsnummer DH55815.

Ekteskapskrangel
Natt til lørdag måtte politiet rykke ut til en bolig på Stord to ganger på grunn av en krangel mellom et ektepar i 50-års alderen. De var begge beruset og ifølge politiet sendt til hvert sitt soverom.

Skutt i rumpa
En mann i 20-årene ble ved 01-15-tiden i natt skutt i rumpa i Tysvær. Skyteepisoden hadde funnet sted på en vill fest i en hytte på Grinde. Mannen blødde mye og ble sendt i ambulanse til legevakten i Haugesund. Flere patruljer bevæpnet seg og rykket ut til stedet. Årsaken til skuddet var at en kvinne i 20 års alderen ved et uhell hadde skutt kameraten sin i rumpa med et luftgevær. Våpen ble beslaglagt og sak opprettet.

Ordensforstyrrelse
To menn i 20-års alderen ble ved 02.40-tiden i natt innbrakt drukkenskapsarresten etter en ordensforstyrrelse i Haugesund. De etterkom ikke pålegg gitt av politiet etter opptrinnet og ble på den måten overnattingsgjester i kjelleren hos politiet.

Russ i slagsmål
To russejenter ble angrepet og slått av en kvinnelig medruss i Suldal i natt. Det var i forbindelse med et russearrangement at de tre berusede jentene kom i konflikt med hverandre. Jentene som ble angrepet har anmeldt saken.

Røykutvikling i bolig
Nødetatene rykket ut da det ble meld om røykutvikling i et boligkompleks i Haugesund sentrum i natt. Alle beboere ble evakuert. Det viste seg imidlertid at røyken skyldtes en motorsykkel som spant blårøyk i garasjeanlegget. Det er ikke kjent hvem som gjorde det, da eier benekter opptrinnet.

Bursdagsfest gikk over styr
En trippel 19-års fest kom ut av kontroll på Norheim i natt. Det kom mange ukjente personer og før politiet kom, var flere ruter knust og det var gjort skadeverk på to biler.

Bortvisninger fra sentrum
Det har i løpet av natten vært en rekke bortvisninger av berusede personer i Haugesund og Kopervik. I alt er åtte personer sendt hjem.