Menu
Arne-Christian Mohn
Arne-Christian Mohn (Ap) vil bli ordfører i Haugesund. FOTO: E. Solberg.

– Vil bli ordføreren i Haugesund

På meningsmålingene ligger det an til et skifte av ordfører i Haugesund, en jobb Arne-Christian Mohn (Ap) godt kunne tenke seg. I helgen ble han også valgt til ny fylkesleder i Rogaland Arbeiderparti.

Av Egil M Solberg | 10.03.2015 00:09:00

– Jeg har ikke vært med i fylkesstyre så lenge. Jeg var femte vara i ett år, så ble første nestleder syk. Så sier leder at hun ønsker avløsning og jeg ble forespurt. Jeg bli litt skeptisk, fordi jeg har håpet å kunne bli ordfører i Haugesund – da har jeg nok å tenke på, men hun greide å overtale meg om at dette kan kombineres, forklarer Mohn.

Mohn jobber som kirurg på Haugesund sykehus, men kan nå måtte gi seg i sitt yrke for å bli politiker på heltid. Han må også si fra seg flere verv for å få tid til sitt stadig større politiske engasjement.