Menu

Vestlendinger er Norges mest sosiale campere

En landsdekkende spørreundersøkelse gjennomført av InFact viser store forskjeller mellom landsdelene når det kommer til interessen for sosial omgang på campingplassen. Vestlendinger elsker sine naboer - trønderne vil helst slippe dem.

Av admin | 15.08.2013 13:38:59


Daglig leder Vivian Wee i Wee Caravan System AS (foto: Grindafjord Feriesenter)

En nasjonal spørreundersøkelse gjennomført av InFact på vegne av campingutstyrsleverandøren Wee Caravan System AS, viser at interessen for sosial omgang på campingplassen er avhengig av hvor du kommer fra i landet.

Undersøkelsen viser at Vestlendinger er de mest sosialt anlagte camperne: Hele 21,7 prosent svarer at sosial omgang på campingplassen er det viktigste med campinglivet. Til sammenlikning er trønderne minst sosialt opptatte: Bare 8 prosent mener at sosialt samvær er det viktigste. Til gjengjeld er respondentene i Midt-Norge klart mest opptatt av friluftslivet, som rundt 46 prosent har som førsteprioritet.

– Det kan jo være verdt å merke seg at dersom man ønsker livlige lag og nye venner, så er Vestlandet stedet å dra på campingferie. I Midt-Norge bør du i alle fall banke på før du stormer inn, sier daglig leder i Wee Caravan System AS, Vivian Wee.

Av Egil M Solberg | 15.08.2013 kl.13:36